Uslovi kupovine

Uslovi kupovine Cvijander.com

 

Ovim opštim uslovima kupovine utvrđuju se pravila pod kojima se ostvaruje pravo na kupovinu i plaćanje proizvoda  iz ponude Cvijander.com  putem Web shop-a.

Web shop www.cvijander.com omogućava on-line kupovinu svim korisnicima. Korisnicima se smatraju punoleta fizička lica i pravna .

1. REGISTRACIJA KORISNIKA

Korisnik se registracijom i kreiranjem naloga,  prijavljuje za korišćenje sajta www.cvijander.com .Kreiranjem naloga ostvaruje pravo da  vrši online kupovinu proizvoda .

Korisnik prilikom kreiranja naloga i ažuriranja  u obavezi da unese tačne i potpune lične podatke.Korisnički podaci , u skladu sa našom Politikom privatnosti, koriste se  samo za internu upotrebu. Podaci neće biti prosledjeni trećim licima ,niti oglašeni na internetu.Podaci služe samo za  potrebe obrade Korisničkih porudžbenica.

2. CENE

Cene na sajtu www.cvijander.com proizvoda su izražene u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa svim pripadajućim porezima). Cene proizvoda podložne su promeni do momenta potvrde kupovine .

Dostava proizvoda kupljenih putem Web shop-a,   vrši se o trošku Korisnika ,koristeći sluzbu koju je Korisnik odabrao.

3. NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje proizvoda  preko sajta www.cvijander.com može se izvršiti pouzećem ili uplatom na račun . U slucaju plaćanja pouzećem korisnik plaća naznačenu sumu kurirskoj službi prilikom preuzimanja paketa.

4. DOSTAVA

Dostava naručenih proizvoda putem Web shop-a vrši se na adresu Korisnika koju je Korisnik naveo prilikom prijavljivanja. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

4.1 PROVERA DOSTAVE

Po evidentiranju naručenih proizvoda, vrši se provera podataka za koje Cvijander.com smatra da su potrebni.Provera se vrši  kroz postojeću bazu podataka ,ako je korisnik već u njoj ili pozivanjem Korisnika. Po izvršenoj proveri podataka i evidentiranju porudžbine, Cvijander.com potvrdjuje slanje proizvoda.Naručeni proizvod se isporučuje Korisniku u roku par radnih dana.

5. OPŠTE ODREDBE

Cvijander.com može promeniti/dodati  ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obavezujući.