Podrži život

 

Misija

Osmeh, radost i bezbrižnost naše dece moguće je osigurati kroz podršku u kriznim situacijama oboleloj i siromašnoj deci, kao i njihovim porodicama.

Mi nismo nemi posmatrači i svesni smo ograničenja koja institucije imaju i zato stvaramo mogućnosti na angažovanju šire zajednice kako bi se osiguralo da humane osobe koje žele da podrže naše napore, imaju mogućnost da to i učine.

Ponosni smo na raznolikost kultura i verovanja svih građana Srbije i duboko verujemo da se svaka razlika može prevazići u istoj želji i htenjima. Zato verujemo da nas te razlike mogu povezati da istrajemo u naporima koje ulažemo.

Svaki pojedinac nam je važan i svaki zadatak nam je prioritet. Verujemo da samo radeći zajedno, možemo ostvariti prava naše dece na bolji život i lepšu budućnost.

Postani donator

Fondacija „Podrži život“ donacije prima isključivo putem SMS poruka na broj 5757 i uplatama na tekući dinarski i devizni račun fondacije „Podrži život“.
Dinarski tekući račun: 205-999-98
Informacije o uplati na devizni račun vidite OVDE
(Ukoliko vas neko kontaktira radi donacija na bilo koji drugi način, sem navedenog, molimo vas da nam se obratite na broj telefona 011/4089-785.)

Ukoliko želite da postanete naš donator na mesečnom ili godišnjem nivou i pomognete bolesnoj deci, kontaktirajte nas putem E-mail adrese: kontakt@podrzizivot.com ili na broj telefona 011/4089-785

 

WEB SAJT